Paz demana un “últim esforç” per omplir les urnes de “vots socialistes”

El PSC Molins de Rei finalitza la campanya electoral amb un sopar al gimnàs de l’escola Josep Maria Madorell. “Ens ataquen perquè saben que podem guanyar i això és el que farem diumenge”, assenyala al candidat, Xavi Paz.

El PSC va cloure la campanya amb un sopar a l’escola Josep Maria Madorell // Jose Polo

Va sopar botifarra i pernil amb llesques de pa de pagès, però abans de compartir aquest àpat amb més de 200 persones a l’escola Josep Maria Madorell, al candidat del PSC a l’alcaldia de Molins de Rei, Xavi Paz, se’l va veure més enèrgic que mai.

“Ens hem mobilitzat més que ningú, hem estat a tots els barris, perquè som els que millor representen la globalitat de Molins de Rei”, va reivindicar, visiblement emocionat després d’escoltar les paraules de diferents companys de partit, per iniciar el seu discurs final de campanya.

“Hem fet una campanya en positiu, fent propostes per Molins de Rei. I hem respost als atacs amb un somriure”, va continuar. “I ens ataquen perquè saben que podem guanyar i és això precisament el que farem diumenge. Guanyarem als que volen Molins de Rei només per a ells”, va sentenciar l’alcaldable abans de fer sortir a l’escenari improvitsat a tots els membres de la llista del PSC.

El candidat del PSC a l’alcaldia, Xavi Paz, durant el seu discurs // Jose Polo

Davant la seva parròquia, en un acte que estava previst realitzar-se al pati de Ca n’Ametller del Centre Vila però que es va acabant realitzant en un gimnàs d’escola del barri del Canal per la pluja, Paz va demanar-li als militants i simpatitzants del PSC un “últim esforç” per “omplir les urnes de vots socialistes”.

Recomanacions personalitzades