La CUP tanca la campanya electoral defensant un projecte “col·lectiu” i “no unipersonal”

L’alcaldable, Carles Ros, ha explicat que ell encapçala la llista, però ho fa “dins del col·lectiu”. El número tres, Josep Raventós, ha denunciat que els projectes polítics habituals repeteixen esquemes “de defensa dels privilegis”.

L’acte ha tingut lloc al Casal Popular La Barrina // Clàudia Ferràndiz

Els projectes polítics són cada cop més individualistes i personalistes“, ha denunciat el número tres de la CUP, Josep Raventós, en un ambient festiu i de tancament de la campanya electoral. Encapçalats per un “home blanc, probablement heterosexual”, el candidat creu que repeteixen els “esquemes” del “patriarcat” i del “capitalisme”, els patrons de la “defensa dels privilegis”. En canvi, segons Raventós, el projecte de la formació anticapitalista és “col·lectiu” i “no personalista”.

L’alcaldable de la CUP, Carles Ros, també valora que a través de la campanya electoral han demostrat que el seu projecte “no és unipersonal”, sinó que és “col·lectiu”. “A mi em toca anar a davant, però ho faig dins del col·lectiu que és la CUP”, ha afirmat el regidor.

Raventós ha lamentat que només dues de les deu candidatures que es presenten a Molins de Rei siguin encapçalades per dones. En aquest sentit, algunes candidates de la CUP han manifestat per què es visibilitzen menys que els homes, al·legant que no volen “dependre del mirall per anar a qualsevol acte polític” o que la gent jutgi les seves “vides privades”. 

La CUP ha tancat la campanya amb un sopar i actuacions musicals // Clàudia Ferràndiz

Ros ha comentat a Viu Molins de Rei que van “amb força” a les eleccions municipals i que diumenge comptaran amb 60 apoderats, el mateix nombre de persones que van desplegar durant el referèndum de l’1 d’octubre.

L’acte s’ha celebrat al Casal Popular La Barrina i ha comptat amb sopar i actuacions musicals. Raventós també ha aprofitat per recordar que la sociovergència es presenta “com a única alternativa”, encara que “ens ha portat on som”. El número tres ha assegurat que la CUP és una opció “que sembla menys sòlida”, però “no ho és”.

Recomanacions personalitzades