ERC afronta les eleccions municipals amb “fermesa” i “coratge”

En un ambient distès, els republicans tanquen la campanya electoral convençuts que guanyaran els comicis a Molins de Rei i a Europa “per la República Catalana que es construirà des dels municipis”, segons el cap de llista, Marcel López. 

El candidat republicà, Marcel López // Clàudia Ferràndiz

L’alcaldable d’ERC a Molins de Rei, Marcel López, ha acomiadat la campanya electoral mostrant-se convençut que els republicans guanyaran a Europa i a Molins de Rei “per la República Catalana que es construirà des dels municipis”.

En un acte celebrat a la seu d’ERC a Molins de Rei per la pluja, la número 8, Sandra Ramírez, ha assegurat que afronten les eleccions “molt il·lusionats” i amb “molta fermesa i coratge”. La “il·lusió” ha estat el seu “motor” per arribar on són i presentar un programa “dedicat a la vila i a les molinenques i els molinencs”, ha explicat.

Ramírez ha recordat que “des del municipi” es poden impulsar “polítiques socials” impregnades dels “valors republicans”, i que per això aquests comicis “són els més importants”. La número 8 també ha emplaçat els assistents a “donar veu a Oriol Junqueras a Europa”. 

Saltant a la política nacional, Marcel López ha qualificat el dia d’avui de “fatídic per a la democràcia” després de la suspensió dels diputats electes empresonats. “Han transformat el nostre vot en cendres”, ha lamentat López. 

L’acte s’ha celebrat a la seu d’ERC a Molins de Rei // Clàudia Ferràndiz

Aparcaments soterrats, cotxes elèctrics i una Escola Oficial d’Idiomes

Marcel López ha aprofitat per donar a conèixer algunes propostes electorals del partit. En matèria de mobilitat, el candidat republicà ha indicat que optimitzaran el servei del bus urbà, construiran “aparcaments soterrats” i fomentaran “els cotxes elèctrics”. També treballaran per millorar “les voreres, els semàfors i els edificis públics”.

D’altra banda, López ha assenyalat que se centraran en la “dinamització econòmica” de Molins de Rei millorant el polígon industrial que ara està “abandonat”, i aconseguint que el municipi esdevingui “capdavanter en tecnologia”. També promouran el “comerç de proximitat” i potenciaran el mercat perquè “torni a ser de referència”.

L’acte, de caràcter distès, ha estat dinamitzat per les intervencions de les primeres posicions de la candidatura republicana. La número 4 de la llista, Núria Garriga, ha explicat que ampliaran “l’oferta dels cicles formatius” i potenciaran la “formació dual”. També lluitaran perquè Molins de Rei tingui una “Escola Oficial d’Idiomes”. Per la seva banda, el número 7, Arnau Pedrol, ha comentat que contemplen crear un “centre cívic” per a joves a “l’Espai Mariona”.

Recomanacions personalitzades