Primàries apel·la a l'”esperit de l’1-O” per treballar per la “unitat independentista”

L’alcaldable de Molins de Rei per la República Primàries Catalunya, Manel Monllaó, reivindica que són els únics que han descartat pactar “amb el 155”.

Molins de Rei per la República Primàries Catalunya es va reunir al Cèltic // Jose Polo

“Ja hem guanyat, hem forjat una candidatura i un programa sense recursos. És una victòria”, així va començar el seu discurs final de campanya el candidat de Molins de Rei per la República Primàries Catalunya, Manel Monllaó.

Després de donar les gràcies a tot l’equip que ha portat aquesta iniciativa sorgida de l’ANC a presentar una candidatura a les eleccions municipals, l’alcaldable va reivindicar que ells són “l’esperit de 1-O” i va prometre “treballar per la unitat independentista” des de dins de l’Ajuntament si aconsegueixen representació. I és que la nova formació política es planteja “construir la república des dels Ajuntaments”.

Davant d’una cinquantena de persones al bar musical Cèltic, Monllaó va reivindicar que “cap altra formació ha dit que no pactarà amb el 155″. “Ni ERC ni Junts per Molins ho han dit. La CUP sí que sembla una mica més posicionada, però tampoc s’ha acabat de definir”, va rematar abans de compartir un pica-pica.

Manel Monllaó durant la seva intervenció // Jose Polo

D’altra banda, l’alcaldable de Molins de Rei per la República Primàries Catalunya va assegurar que mentre “alguns s’omplen la boca de democràcia participativa” la seva formació l’ha “portada a terme”. “Som gent del poble treballant pel poble, no tenim cap secretari d’organització que ens escull les llistes o que ens imposa unes primàries trucades”, va reivindicar Manel Monllaó.

Recomanacions personalitzades