El Moviment 15 Arcades concreta 232 propostes en el seu programa

El partit municipalista impulsat per joves de Molins de Rei aconsegueix el suport de l’històric dirigent veïnal Vicenç Fernàndez.

Joan Albert Fabra, candidat del Moviment 15 Arcades, durant un acte // Jose Polo

“232 propostes específiques que milloraran la realitat quotidiana de tots els molinencs i tornaran a posar a la vila al capdavant a nivell de polítiques socials, ambientals i de promoció econòmica”, així defineix el Moviment 15 Arcades el seu programa electoral.

Segons explica la formació municipalista impulsada per joves a través d’un comunicat, per elaborar el text han mantingut “centenars de reunions amb veïns i empreses”. “Hem constituït un projecte de vila que no deixa ningú enrere”, afirmen.

Jugant amb el nom del partit, el programa està estructurat en 15 eixos. Algunes de les principals propostes són “posar la primera pedra de la nova llar d’avis abans del 26 de maig”, “instal·lar un casal de joves a la Torre Fergniani”, fer una auditoria “externa” dels llocs de treball municipals o “potenciar la guàrdia urbana i substituir-ne el seu cap”, entre altres.

Suport de Vicenç Fernàndez

Vicenç Fernàndez // cedida

Durant els últims dies el Moviment 15 Arcades ha rebut el suport de l’històric dirigent veïnal i expresident de l’Associació de Veïns del barri del Canal, Vicenç Fernàndez.

“Gent jove centrada en el plantejament de solucions concretes als problemes concrets de la nostra vila, sense que la política nacional destorbi la seva vocació per Molins de Rei i sense la pressió de tenir un òrgan polític sobre d’ells”, ha argumentat Fernández, a títol personal i no com a integrant de l’associació de veïns, en un escrit enviat a Viu Molins de Rei.

“El futur de la vila està en la gent jove, i no en els de la meva edat. Crec que pel simple fet de presentar-se ja hem guanyat tots una mica, ja que ens assegurem un relleu generacional de bona qualitat i amb garanties”, ha sentenciat Fernández, avi d’un dels integrants de la llista del Moviment 15 Arcades.

Una balada dedicada a Molins de Rei

Van presentar la llista a ritme de Pier i, en plena campanya, el Moviment 15 Arcades ha editat una cançó titulada “Toca Molins de Rei!” que, segons expliquen, pretén ser un “tribut a dos Molins de Rei: el que ha existit i que tots coneixem tal com és a dia d’avui i el que ha d’esdevenir en el futur”.

El tema ha estat escrit i coproduït pel molinenc Pau Mercier, la cantat molinenca Judit Ribó ha posat la veu i ha estat coproduït pel músic barceloní Gabriel Porcel. El vídeoclip ha estat ideat per la dissenyadora gràfica Sandra Rodríguez.

Recomanacions personalitzades