El PSC homenatja Alfredo Pérez Rubalcaba

Els socialistes molinencs transformen un acte de campanya en un homenatge a l’exvicepresident del govern espanyol.

Imatge del minut de silenci // PSC Molins de Rei

El PSC Molins de Rei tenia previst fer un acte de campanya convencional al barri de la Granja aquest dissabte, però després de la mort de l’exvicepresident del govern Álfredo Pérez Rubalcaba, el va reconvertir en un homenatge a la seva persona. Hi havien previstos inflables pels nens petits i comunicar algunes propostes de cara a les eleccions municipals, però van preferir deixar-ho per un altre dia.

Davant d’una setantena de persones, segons l’organització, el candidat a l’alcaldia del partit, Xavi Paz, va recordar el seu paper en la lluita contra el terrorisme d’ETA. “Malgrat Rubalcaba sempre declarava que havia estat l’Estat de Dret, sabem que ell va ser una peça fonamental per aconseguir la fi del terrorisme”, va assegurar.

Paz també va reivindicar el paper de Rubalcaba com a ministre d’Educació. “Sóc d’una generació que sovint els fills estudiàvem en la universitat, aspecte que no havien fet els pares, i que per fer-ho necessitàvem la solidaritat de l’Estat en forma de beca d’estudis. Una igualtat de drets en la que va treballar fermament el company Rubalcaba”, va destacar el socialista.

L’alcaldable també va lloar la visió d’Espanya que tenia qui va ser secretari general del PSOE: “Davant el repte de la crisi territorial del nostre país, m’identifico plenament amb les paraules del company Rubalcaba: ‘el reconeixement de la diversitat dins la unitat'”, va recordar Paz per cloure la seva intervenció citant una històrica del PSC també traspassada, Carme Chacón. L’acte va acabar amb un minut de silenci.

Recomanacions personalitzades