Primàries impulsarà la “vigilància del consum d’alcohol i drogues” en els barris més afectats

La candidatura encapçalada per Manel Monllaó vol realitzar campanyes de sensibilització familiar i impulsar l’acció “conscienciadora” de la policia local.

Imatge de la trobada amb els veïns // Primàries

Actuar contra l’incivisme i els hàbits poc saludables. Aquest és un dels compromisos de Molins de Rei per la República Primàries Catalunya, la candidatura independentista encapçalada per Manel Monllaó.

“Impulsarem la vigilància del consum d’alcohol i de drogues i del respecte a les normes de convivencia”, informen fonts de la nova formació política. Prioritzaran les accions en “determinats barris especialment afectats per aquest fets, mitjançant tant campanyes de sensibilització familiar com acció conscienciadora de la policia local”, afegeixen.

Informació del seu programa electoral que arriba després d’una trobada del partit amb veïns del barri de l’Àngel, realitzada aquest dijous. “La trobada ha estat enriquidora”, han assenyalat a través d’una nota de premsa. “Les principals preocupacions que ens van expressar són temes de seguretat, robatoris i consum de drogues en espais públics, lligat amb la manca de presència policial al barri”, han descrit.

D’altra banda, els veïns també han fet conèixer altres reivindicacions com l’aparcament, la falta d’adaptació de les voreres i la necessitat de més serveis sanitaris com les urgències nocturnes, la llar d’avis o serveis d’acompanyament a la gent gran.

Aquesta trobada s’ha fet en el marc d’una sèrie de reunions de Molins de Rei per la República amb veïns de diferents barris del municipi que tenen com a objectiu presentar el seu projecte de partit i recollir propostes.

Recomanacions personalitzades