La CUP supera el seu rècord de suports a la candidatura

La campanya ‘Jo també dono la cara per la CUP’ aconsegueix més inscrits que mai. La formació es mostra convençuda que pot aconseguir per primer cop l’alcaldia “amb un equip de persones arrelades a la nostra vila”.

La candidatura de la CUP a les eleccions municipals del 26 de maig // CUP Molins de Rei

Un total de 158 persones han donat suport públic a la candidatura de la CUP a les eleccions municipals de Molins de Rei. Aquesta adhesió s’ha realitzat a través de la campanya ‘Jo també dono la cara per la CUP’, en la qual les persones que vulguin donar suport a la candidatura de la formació anticapitalista ho poden comunicar a través d’un formulari. La iniciativa, que ja es va dur a terme a les eleccions de 2011 i 2015, té l’objectiu de visibilitzar i impulsar la candidatura de la CUP.

En els 12 dies que fa que s’ha iniciat la iniciativa han superat “els suports totals obtinguts en anteriors eleccions, ja que el 2011 van ser 128 persones i el 2015 es va arribar a 147 persones”, segons ha informat la CUP en un comunicat. En aquest sentit, la formació considera que aquest fet demostra “una mostra de suport plural en tots els sentits”. De les 158 adhesions, hi ha 79 dones i 79 homes. La mitjana d’edat se situa en els 39 anys i es troben persones dels 16 fins als 78 anys i amb presència a tots els barris del municipi.

Gràcies a aquest suport, unida a una “assistència important” de persones a les darreres assemblees obertes organitzades recentment, la CUP encara la campanya electoral amb el convenciment de què el seu projecte pot “aconseguir per primer cop l’alcaldia del nostre municipi amb un equip de persones arrelades a la vila”.

Recomanacions personalitzades