El Moviment 15 Arcades reivindica “mullar-se” en la gestió del dia a dia

El candidat a l’alcaldia de la formació política creada per joves de Molins de Rei, Joan Albert Fabra, promet millores en matèria de seguretat i apartar l’actual cap de la Guàrdia Urbana durant una botifarrada al Parc de les Palmeres.

Freiria i Fabra durant la seva intervenció // Jose Polo

Un centenar de persones s’han reunit aquest dissabte al Parc de les Palmeres per participar d’una botifarrrada organitzada per la nova formació política local impulsada per joves, el Moviment 15 Arcades.

“Ens uneix l’amor per Molins de Rei”, ha dit l’alcaldable del partit, Joan Albert Fabra, quan els assistents han acabat de dinar i gaudien de la sobretaula. Davant algunes veus que els acusen de ser inconcrets al no definir-se ni en l’eix social ni en l’eix nacional, Fabra ha respost que el Moviment 15 Arcades es “mulla al 100% per Molins de Rei”.

“No ens amaguem al darrere de banderes ni definicions ideològiques, baixem a l’arrel dels problemes del dia a dia de les persones”, ha reivindicat Fabra. “Com es trasllada complir el mandat de l’1 d’octubre en la necessitat d’una residència per a la gent grant de Molins de Rei? Com es trasllada la defensa de la Constitució a la solució dels problemes de la Guàrdia Urbana?”, s’ha preguntat l’alcaldable pel Moviment 15 Arcades.

El Parc de les Palmeres va acollir la botifarrada del Moviment 15 Arcades // Jose Polo

“Mullar-se és el nostre compromís amb la residència”, ha definit Fabra. Fa uns dies va signar davant notari que si és escollit alcalde i no es col·locava la primera pedra de la reivindicada llar d’avis en un any retornaria el seu sou a l’Ajuntament.

Sobre la seguretat a Molins de Rei, Fabra ha promès “apartar al cap de la Guàrdia Urbana” perquè, segons ha relatat, està “implicat en casos de dubtosa honorabilitat”. A més, el seu partit vol “acabar amb la rotació d’efectius” i “incrementar la presència policial” al municipi.

Freiria i Fabra // Jose Polo

Per la seva banda, el número dos de la llista del Moviment 15 Arcades, Iker Freiria, ha explicat una anècdota per sintetitzar la voluntat del partit: “L’altre dia una senyora al barri de la Granja em va preguntar per què em ficava en aquest merder amb només 20 anys. Ho fem perquè volem que Molins de Rei vagi millor. I ho farem possible gràcies al vostre ajut”, va relatar valorant en positiu la joventut dels membres del partit liderat per un jove molinenc de 21 anys.

Recomanacions personalitzades