Els 15 Arcades es comprometen davant notari a impulsar la nova llar d’avis

L’alcaldable del partit, Joan Albert Fabra, fa constar en l’acta notarial que posarà la primera pedra de la nova residència per a la gent gran abans del 26 de maig del 2020 si és escollit alcalde en les properes eleccions.

Joan Albert Fabra al notari // Moviment 15 Arcades

El candidat a l’alcaldia del Moviment 15 Arcades, Joan Albert Fabra, s’ha compromès davant notari a posar la primera pedra de la nova llar d’avis municipal abans del 26 de maig de 2020 si és escollit alcalde de Molins de Rei en les properes eleccions. És a dir, només un any després dels comissis locals.

La construcció d’una residència serà “la primera prioritat de l’Ajuntament” si Fabra és alcalde del municipi, segons afirma en un comunicat el partit. La formació afegeix que no s’emprendrà “cap altra classe d’acció política fins que no hagi aconseguit el consens necessari per tirar endavant aquest projecte”.

Per emprendre la construcció del nou equipament, el Moviment 15 Arcades aposta per un “contracte de concessió de serveis que comprengui també l’execució d’obres” i incloure clàusules que salvaguardin “la qualitat del servei i de les condicions laborals dels treballadors de la nova residència” al plec de condicions de la licitació.

En cas de no començar a construir la llar d’avis abans de la data assenyalada, Fabra fa constar en l’acta notarial, que ha estat entregada a aquesta redacció, que retornarà a l’Ajuntament tota la retribució que hagi rebut perquè “voldrà dir que no ha fet bé la seva feina”, assenyala el comunicat.

També si no és alcalde però forma part del pròxim govern municipal

Però a ningú se li escapa que les possibilitats de Joan Albert Fabra de ser alcalde al capdavant d’aquesta nova formació que s’està donant a conèixer durant els últims mesos són més aviat escasses.

Fabra ha explicat a Viu Molins de Rei que, si no és alcalde però obté representació al ple municipal i el seu partit forma part del pròxim govern municipal, “personalment” també es compromet al mateix: “És un compromís personal, com el de qualsevol altre candidat. Difícilment entraré a un govern que no tiri això endavant des del minut 0”, afirma, tot i que no consta davant notari però si en l’hemeroteca.

El Moviment 15 Arcades remarca que el seu compromís, en estar consignat en un document públic, “té plena vinculació jurídica”, i emplaça la resta de partits polítics a adquirir “compromisos jurídicament vinculants” i a no quedar-se “encallats en discursos buits que al final només serveixen per justificar dilacions indegudes“.

Recomanacions personalitzades