Marcos Ruiz finalitza 10è l’Europeu d’halterofília

L’aixecador de Molins de Rei estableix un nou rècord d’Espanya en arrencada, tot i els problemes al genoll que arrossega i que li han impedit seguir competint. A la modalitat de dos temps, només ha pogut validar el primer intent dels tres dels quals disposava.

Marcos Ruiz, competint al Campionat d’Europa // FEH

L’aixecador molinenc Marcos Ruiz ha acabat en 10a posició de la classificació general la seva participació a l’Europeu d’Halterofília, que s’ha celebrat a la localitat georgiana de Batumi.

En arrencada, Ruiz ha finalitzat en setena posició amb una marca de 180 quilos, un pes que li ha servit per establir un nou rècord d’Espanya. Al primer intent, ha aconseguit aixecar 170 quilos. Als següents, ha fet 175 i 180 quilos.

A la modalitat de dos temps, Ruiz s’ha classificat en desena posició perquè només ha pogut fer el primer intent sobre 200 quilos. Després, ha fallat dues vegades sobre 207 quilos. L’entrenador del Club Halterofília Molins de Rei, David Soria, ha explicat a Viu Molins de Rei que “aquestes errades han estat produïdes per una lesió que arrossega al genoll i que li ha impedit competir amb normalitat”. Tot i això, Soria ha destacat que l’aixecador molinenc ha sigut capaç d’assolir un nou rècord d’Espanya.

El podi en la competició l’han format l’armeni Simon Martirosyan, el búlgar Andrei Arammanu i el rus, Rodion Nochkov.

Recomanacions personalitzades