La fira de tapes al carrer s’allargarà un dia i tindrà cinc estands més

Entre el 3 i el 5 de maig, la plaça de la Llibertat acollirà una àrea gastronòmica i una zona chill-out, mentre que les activitats infantils es concentraran a la plaça de l’U d’Octubre. La iniciativa es complementarà del 9 al 19 de maig, amb la quarta edició de ‘MolinsBdegust’, on hi participaran 45 restaurants que elaboraran menús i tapes per a l’ocasió.

L’alcalde Ramon Sánchez i Carme Madorell, durant la presentació de ‘MolinsBdegust’

La gastronomia tornarà a ser protagonista a Molins de Rei durant el mes de maig. Els actes començaran el cap de setmana del 3 al 5 de maig amb la Fira de Tapes al Carrer. Enguany, segons ha anunciat la regidora de Comerç i Turisme, Carme Madorell (CDC), la mostra s’allarga un dia i també se celebrarà divendres.

En aquest sentit, ha assegurat que ja han aconseguit “consolidar l’esdeveniment, ja que s’incrementaran el nombre d’estands que hi participen”. En total, la plaça de la Llibertat acollirà 15 parades de restauradors de Molins de Rei (cinc més que l’any passat) que oferiran tapes. La mostrarà estarà oberta el divendres de 18 a 23 hores, el dissabte d’11 a 23 i el diumenge d’11 a 22 hores.

A més dels estands gastronòmics, Madorell ha explicat que s’habilitarà una zona chill-out amb capacitat per a 100 persones, on s’alternarà la música en directe i les actuacions d’un DJ. La plaça de l’U d’octubre serà l’espai destinat a les activitats infantils. La mostra gastronòmica, que enguany ha canviat la seva imatge corporativa, apostant per l’estil ‘vintage’, “afronta aquesta edició amb un esperit de renovació per promocionar els actius gastronòmics de Molins de Rei més enllà de la vila”, ha detallat Madorell.

45 restaurants a ‘MolinsBdegust’

La mostra gastronòmica s’emmarca en la quarta edició de ‘MolinsBdegust, on 45 restaurants de Molins de Rei donaran a conèixer els seus menús i tapes. La xifra d’establiments supera als 44 que van participar l’any passat. Per aquest motiu, la regidora de Turisme ha insistit a parlar d’una certa consolidació d’aquest esdeveniment. A ‘MolinsBdegust’, una quinzena de restaurants oferiran menús gastronòmics d’entre 20 i 36 euros i 25 mostraran tapes elaborades expressament per a l’ocasió. Dels 45 restaurants, quatre faran les dues modalitats: menús i tapes.

Per la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Ramon Sánchez (CDC), ha assenyalat que aquests dos projectes tenen l’objectiu d’”atreure a gent de fora a Molins de Rei, però també que els habitants de la vila puguin anar a altres barris” per gaudir d’una nova experiència gastronòmica.

Sánchez ha manifestat que la voluntat del consistori és que la gastronomia estigui present durant tot l’any a la localitat i no només en dates assenyalades. “La difusió del MolinsBdegust a altres municipis del Baix Llobregat servirà perquè es promogui i conegui el nostre potencial gastronòmic a tota la comarca i generi nous visitants”, ha remarcat l’alcalde.

Recomanacions personalitzades