Molins Camina incorpora el nom de Podem a la seva llista electoral

Les dues organitzacions han signat un acord de coalició per a les eleccions municipals del 26 de maig. El nom de la candidatura serà Molins Camina-Podem.

Ana Aroca, durant un miting de campanya l’any 2015 // Arxiu

Molins Camina i Podem han signat un acord de coalició per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Amb aquest moviment, “s’oficialitza un suport per enfortir la nostra candidatura per guanyar els comicis”, ha informat Molins Camina en un comunicat. L’acord estableix que el nom de la candidatura sigui Molins Camina- Podem i el logotip de les dues formacions aparegui a la papereta electoral.

Molins Camina, que actualment té representació a l’Ajuntament de Molins de Rei amb la regidora Ana Aroca, és una organització que va ser impulsada l’any 2015 per membres del Cercle de Podem Molins de Rei i també per representants del Procés Constituent, Equo i independents. Molins Camina és un projecte municipalista, en el qual participen els moviments veïnals i les agrupacions d’electors.

Candidatura en solitari

A mitjans del mes de febrer, Molins Camina va rebutjar presentar-se a les eleccions amb una candidatura conjunta amb la marca Molins en Comú, integrada fonamentalment per membres de l’antiga ICV. En aquell moment, la cap de llista de la formació, Ana Aroca, va descartar la confluència perquè no acceptava una relació de subordinació amb Molins en Comú. La llista de Molins Camina, a part d’Ana Aroca, està formada per Miguel Angel Pozo, Ivan Torres, Maria Teresa Poio, Gemma Millan i Pedro José Rios.

Recomanacions personalitzades