L’escola El Palau acull la VIII Mostra d’Entitats Sociosanitàries

El pati de l’escola El Palau va aplegar aquest dissabte una gran quantitat de persones en la VIII Mostra d’Entitats Sociosanitàries. Al llarg del matí es van organitzar diverses activitats de caràcter saludable i altruista.

El pati de l’escola El Palau es va omplir d’entitats sociosanitàries i diverses activitats // Dan Costa — Ajuntament de Molins de Rei

Les entitats sociosanitàries que donen servei a Molins de Rei, com Alcohòlics Anònims, l’Associació Familiars Alzheimer Baix Llobregat, Creu Roja Baix Llobregat Centre, Enreda’t per la (dis)capacitat o Prevenció i Informació Càncer Molins PICAM, entre altres, van tenir l’oportunitat de donar a conèixer els projectes i les activitats que duen a terme per ajudar les persones afectades per les temàtiques que treballen i els seus familiars en la VIII Mostra d’Entitats Sociosanitàries, que es va portar a terme en el pati de l’escola El Palau.

Durant el matí del passat dissabte es van organitzar tot tipus d’iniciatives, com una degustació de còctels sense alcohol, demostracions d’activitats físiques, una caminada familiar per Collserola, exhibicions de dansa, zumba, gimnàstica rítmica i un concert de l’Escola Municipal de Música Julià Canals.

També es va comptar amb la col·laboració de l’equip d’Atenció Primària de Molins de Rei del CAP La Granja, el Club Gimnàs Molins de Rei, el Club Natació Molins de Rei i els Serveis Esportius Municipals.

Recomanacions personalitzades