L’escola Virolai col·labora amb Sant Joan de Déu amb un vídeo musical

Es tracta d’una cançó titulada ‘Estic amb tu’, que forma part del projecte ‘Granet de Sorra’.

La comunitat educativa de l’escola Virolai ha editat un vídeo-musical per col·laborar amb l’hospital Sant Joan de Déu.

El videoclip mostra una cançó titulada ‘Estic aquí per tu’ i, segons ha informat el Virolai a través d’un comunicat, està “dirigit a aquells infants que són fora de Catalunya”. “Hi col·laboren desinteressadament diversa gent coneguda i arribem a dir el missatge en vuit idiomes diferents”, han afegit. El vídeo es regalarà a la Fundació de Sant Joan de Déu.

Aquesta cançó forma part d’un projecte de l’escola anomenat ‘Granet de Sorra’, que ha portat al Virolai a col·laborar amb entitats com Gueopic o Aldees Infantils, a més de l’hospital Sant Joan de Déu.

Aquesta iniciativa té com a objectiu “conscienciar i donar a conèixer als nostres alumnes de Primària la realitat que viuen determinats nens i nenes i ajudar-los mitjançant la música, repartint somriures entre els col·lectius més vulnerables i col·laborar amb alguna entitat que treballi amb ells”, han remarcat des de l’escola.

Recomanacions personalitzades