Una dècada de solidaritat amb el Ni Un Plat Buit!

La iniciativa solidària ha recaptat gairebé una tona de menjar, xifra inferior a la d’altres ocasions, en el seu desè aniversari.

Imatge de la recollida // Ajuntament de Molins de Rei

Van començar el 2009 i deu anys després segueixen al peu del canó. L’Agrupament Escolta Jaume Vicens Vives, l’Esplai MIB, l’Esplai l’Agrupa, l’Esplai Splai, la Creu Roja Baix Llobregat Centre i Càritas, amb el suport de l’Ajuntament de Molins de Rei, han tornat a fer la recollida solidària d’aliments anomenada Ni un Plat Buit!

La campanya, que ha arribat a la desena edició, ha recollit en aquesta ocasió 940,75 kilos de menjar per als més necessitats, segons ha informat l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat.

La xifra és inferior a la d’altres ocasions. Per exemple, en el 2017 es van arribar als 1.500 kilos. Tot i això, la iniciativa segueix fent una gran tasca. Segons el consistori, ni més ni menys que “140 famílies de Molins de Rei” es beneficiaran de la feina altruista d’aquestes entitats.

Recomanacions personalitzades