L’Esbart Dansaire estrena espectacle a la Peni

L’entitat presentarà El camp i la platja diumenge 31 de març. Hi haurà diverses danses de caire tradicional però de nova creació.

Actuació de l'Esbart Dansaire al pregó de la Festa Major // Jordi Julià
Imatge d’arxiu d’una representació de l’Esbart // Jordi Julià

El camp i la platja, aquest és el títol del nou espectacle de l’Esbart Dansaire de Molins de Rei. L’entitat estrenarà la representació el pròxim diumenge 31 de març al teatre de La Peni.

Es mostraran balls ambientats en aquests dos escenaris: el camp i la platja, amb indumentària clàssica d’aquests àmbits. “És un espectacle conformat per diverses danses de caire tradicional però de nova creació”, ha explicat el director, Xavier Bagà, en declaracions a Ràdio Molins de Rei.

A partir de les sis de la tarda, l’Esbart mostrarà la nova creació després d’un any de feina. Les entrades, a les taquilles del teatre de La Peni a partir de les 17 hores, tindran un cost de sis euros pel públic general. Els socis i pensionistes podran gaudir de la funció per 4 euros i els menors de 12 anys per 2 euros.

Recomanacions personalitzades