El Club Vòlei Molins de Rei manté la categoria en la seva estrena a Primera Nacional

La victòria per 0-3 a Saragossa permet a les molinenques salvar-se a la darrera jornada. L’entrenador, Àlex Pérez, assegura que “després d’un treball molt dur durant tota la temporada hem aconseguit el nostre objectiu”.

Imatge d’arxiu del Club Vòlei Molins// Jose Polo

A la darrera jornada, però objectiu assolit. El Club Vòlei Molins de Rei ha aconseguit mantenir-se a Primera Nacional en la temporada del seu debut a la categoria. Amb la victòria a domicili al Saragossa per 0-3, amb un darrer set en el qual les molinenques es van imposar per 27 a 25, el club de voleibol aconseguia la fita. En aquest darrer partit, l’equip havia de guanyar per tres sets a zero o com a màxim per tres a un.

L’entrenador del Club Vòlei Molins, Àlex Pérez, afirma a Viu Molins de Rei que “des de l’inici de la temporada sabíem que ens ho jugaríem tot en els dos o tres darrers partits”. Un dels moments clau de la temporada va ser la victòria a casa de les jugadores de voleibol contra l’altre equip de Saragossa, l’Almozara 2000. Després d’aquest triomf, l’equip s’ha vist les cares contra els quatre primers classificats, però ja havien “agafat moral per afrontar la recta final de lliga”.

Balanç positiu

Pérez es mostra satisfet d’aquest primer any a Primera Nacional. “És un balanç molt positiu aconseguit després d’un treball dur en una competició molt lineal i dura”, valora. Al principi de temporada, les jugadores van patir un cop anímic perquè van disputar els partits més complicats de forma consecutiva. “La mentalitat és la que ens ha permès tirar endavant”, remarca el tècnic.

De cara a la pròxima temporada, l’entrenador es marca l’objectiu de consolidar el projecte “però sense patir tant”. Pérez considera que aquesta estabilitat serà possible “si reforcem la base, formant jugadores que nodreixin al primer equip”.

Recomanacions personalitzades