Centenars de persones reivindiquen l’escola pública a la plaça del Palau

La tercera edició de la ‘Festa de la Pública’, organitzada per l’Assemblea Groga, torna a omplir Molins de Rei de groc.

La Festa de l’Escola Pública es va celebrar a la plaça del Palau // Assemblea Groga

L’Assemblea Groga de Molins de Rei ha defensat la importància de l’escola pública com a element per garantir la igualtat d’oportunitats entre tots els infants. La reivindicació s’ha fet durant la celebració de la tercera edició de la Festa de l’Escola Pública, organitzada per l’entitat a la plaça del Palau.

Segons ha informat l’organització en un comunicat, l’Assemblea Groga no ha estat sola, sinó acompanyada de diverses entitats com El Cuc, l’Entxuscat, els Diables, Desgrallats, Casa Urbana, Interactua i Enreda’t. A l’acte han estat presents diferents actors de la comunitat educativa molinenca, des de pares i mares fins a professors passant per alumnes, que han gaudit d’una divertida jornada plena d’activitats lúdiques.

L’Assemblea Groga defensa, amb aquesta festa i altres accions, el rol de l’escola pública com a garant del dret universal a l’educació en un context on s’han retallat línies durant els últims anys, com per exemple va passar amb el grup de P-3 de l’escola Castell Ciuró.

El grup Ambauka va amenitzar la jornada // Assemblea Groga

Tallers i activitats

Pintar cares, llaurar llavors, vendre samarretes o crear xapes creatives són algunes de les activitats i tallers que han realitzat els més petits aquest diumenge a la plaça del Palau.

L’acte ha estat conduït pels actors Mercè Martínez i Oriol Roig, de la companyia La Faràndula. A més, el grup de música i animació familiar Ambauka ha amenitzat la festa.

Recomanacions personalitzades