L’Ajuntament habilita 27 murs més per art urbà

Aprovat, per unanimitat entre les forces polítiques, el Reglament d’Art Urbà de Molins de Rei.

Una de les creacions d’art urbà a Molins de Rei // Arxiu Jordi Julià

Es va començar amb una primera fase que ara s’amplia. L’Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat, per unanimitat entre les forces polítiques durant el passat ple municipal del mes de febrer, el Reglament d’Urt Urbà del municipi.

El projecte va arrencar l’any passat amb set murs lliures on els artistes urbans podien expressar-se dins de la legalitat i, segons ha explicat el regidor de Cultura, Carles Ros (CUP), ara s’han habilitat 27 murs més de propietat municipal. “També hi haurà alguns privats”, ha avançat Ros.

D’aquesta manera el Consistori fa legal i intenta controlar una pràctica que ja es portava a terme. Les entitats i els artistes urbans podran pintar en aquestes zones controlades conscients que no estan incomplint cap ordenança municipal.

L’impuls de l’art urbà era un dels punts del pacte de govern entre CDC, CUP i ERC, però ara la iniciativa també rep el suport de tots els partits de l’oposició.

Recomanacions personalitzades