Intenten robar trencant la finestra al casal d’avis Primer de Maig

Els Mossos i la Guàrdia Urbana reben l’avís d’una temptativa de furt al local del barri del Canal, on també han forçat la porta d’entrada. Les hipòtesis vinculen l’acció amb altres assalts de fa pocs dies al col·legi Castell Ciuró i a un bar de la Granja.

Els delinqüents han trencat una de les finestres del local // Casal d’Avis Primer de Maig

Uns lladres han intentat robar al casal d’avis Primer de Maig del barri del Canal. Els fets han passat aquest dijous a la nit i l’acció s’ha quedat en una temptativa gràcies a la intervenció d’algun veí que ha avisat a la policia local. Una vegada ha assistit al lloc dels fets, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han comprovat com els assaltants han trencat una finestra del local i han forçat la porta. Tots els danys s’han produït a l’exterior del casal, no han arribat a entrar.

Fonts de la Guàrdia Urbana han explicat a Viu Molins de Rei que “els lladres anaven equipats amb un tornavís i que responen al perfil d’un delinqüent poc professional, ja que l’intent de robatori s’ha produït en un lloc on teòricament no resulta probable trobar objectes de gran valor econòmic”. Els danys ocasionats són de poca entitat, segons aquestes mateixes fonts.

Robatoris atípics

Des de la Guàrdia Urbana han indicat que una de les hipòtesis amb les quals treballen és que l’intent de robatori al casal d’avis Primer de Maig del barri del Canal està relacionat amb altres successos similars ocorreguts fa uns dies. “Per la forma d’actuar, no descartem que hi hagi una vinculació amb els recents robatoris al col·legi Castell Ciuró o a un bar del barri de la Granja”, especifiquen.

La investigació policial tracta de relacionar aquests tres episodis. Una de les tesis és que són lladres poc professionals, ja que intenten accedir a llocs on no hi ha maquines escurabutxaques, telèfons mòbils o altres dispositius fàcils de sostreure i d’amagar en cas de fugida.

De moment, es desconeix la identitat dels assaltants, però la Guàrdia Urbana explica que algunes pistes porten a pensar que són individus poc professionals i de l’entorn de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades