Gerard Corredera serà el candidat a l’alcaldia de Molins en Comú

Cares noves en una altra de les formacions polítiques que es presentaran a les municipals, en aquest cas substituint l’espai d’Iniciativa.

Gerard Corredera // Molins en Comú

S’apropen les eleccions municipals i, a poc a poc, es van es van resolent les últimes incògnites en el tauler d’escacs de la política molinenca. Gerard Corredera ha estat escollit alcaldable per la candidatura Molins en Comú, elecció que ha estat “referendada en votació i ratificada per l’assemblea de persones inscrites amb la participació de 42 votants”, segons ha informat la formació política aquest dijous en nota de premsa.

Corredera, cara nova en la política molinenca, ha conformat un equip on estarà acompanyat per, Susana Canet, representant de la Fapac al Baix Llobregat, i Carlos G Vera, entre altres persones.

Sota l’eslògan Reviu Molins, Molins en Comú vol “catalitzar un canvi radical en la institució municipal i la relació entre l’Ajuntament i la ciutadania molinenca”. Un transformació que passa per “regenerar la vida associativa i econòmica, la justícia social i ambiental i la complicitat i les sinergies entre els veïns”, han explicat en el seu comunicat.


Gerard Corredera, Susana Canet i Carlos G. Vera // Molins en Comú

La formació, que es presentarà sola a les eleccions si no hi ha canvis d’última hora després de flirtejar durant molt de temps amb Podem, aspira a “posar les persones en el centre de les polítiques i rellançar i replantejar l’acció pública en matèria d’educació, cultura, salut, habitatge, urbanisme, mobilitat, sostenibilitat, medi ambient, espai públic i patrimoni”, segons han dit. “Des de la nostra candidatura lluitarem contra la desigualtat i l’emergència social i habitacional que s’ha cronificat a la nostra societat, també a Molins de Rei”, han sentenciat.

Tot i que Molins en Comú ha estat impulsat en bona part per antics membres d’Iniciativa, les principals figures de la candidatura no s’havien implicat de forma tant clara en cap partit anteriorment. “Apostem per un espai polític obert i ambiciós, una proposta nova, jove i agosarada que vol fer de la democràcia en permanent evolució una eina de garantia de la llibertat, la igualtat i la fraternitat”, han remarcat. “Ho farem des de baix, des de l’ecologia, el feminisme i la justícia social”, han afegit.

Recomanacions personalitzades