Solvència per encarar la recta final de temporada

CFS Molins 99 5-2 Sant Sadurní. Els de Molins de Rei completen un gran partit i ja encadenen quatre jornades sense perdre.

Vídeo resum del partit amb entrevista a Miquel Navarro (CFS Molins 99)

Coincidint amb l’arribada del tram final de temporada, el Club Futbol Sala Molins 99 està aconseguint la solvència que no tenia durant la primera volta. Més regulars, l’equip entrenat per Juanjo Amigo encadena quatre jornades sense conèixer la derrota. Dos empats i dues victòries, l’última a casa contra el Sant Sadurní per 5 a 2. És la millor ratxa de tot el curs.

Va ser un partit molt complet del Molins 99. Cada jugador va apostar el seu granet de sorra i tothom que entrava des de la banqueta sumava, fet que es va notar en la segona meitat. Els de Molins de Rei van guanyar merescudament, i això que el matx es va complicar des del principi.

Moment en el qual Marc Blaya fa el 3 a 2 // Jose Polo

Després d’uns primers minuts de tanteig, els molinencs van tenir una bona oportunitat a la sortida d’un servei d’out. Tot i que tenien el domini, no acabaven de disposar d’ocasions molt clares. En canvi, en la primera oportunitat del Sant Sadurní, barraca. Després d’una paret Iván Mínguez va superar Jordi Riera en l’u contra u. Molt desafortunat va ser el 0 a 2, en pròpia porta de Rubén García. Just després, els locals van estavellar una pilota el pal.

Davant el repte de la remuntada, no es va desfer el Molins 99, que va seguir treballant demostrant caràcter. Però durant la primera meitat el Sant Sadurní va defensar molt bé. A més, el seu porter, Albert Solé, també va mostrar un gran nivell. Abans del descans, però, es van despistar i van deixar espai per rematar a Àlex Sánchez Ajo, que no va perdonar (2-1). El capità del Molins 99 està de dolç de cara a porteria en les últimes jornades i l’equip ho nota.

En la segona meitat el domini molinenc es va intensificar i, a més, va ser més efectiu. L’empat va arribar amb una jugada protagonitzada per Miquel Navarro, que a més moure bé al seu equip en atac i ser decisiu en els últims metres, es va deixar les banyes en defensa. Trepitjant la pilota va regatejar-se dos rivals per assistir Álex Valero, que va fer el 2 a 2.

La inèrcia de l’enfrontament era clarament a favor del Molins 99. Feia baixada. Molt murri, David García va veure un forat en el centre de la defensa del Sant Sadurní en un servei de cantonada. Allà estava Marc Blaya, que va fer el 3 a 2. No es van conformar els de Juanjo Amigo i Iván Rodríguez va aparèixer en el lloc idoni en el moment just per fer el 4 a 2. El rival estava contra les cordes.

El CFS Molins 99 celebra un dels gols // Jose Polo

Ho va intentar de cinc el Sant Sadurní, però el Molins 99 ho va tornar a defensar molt bé. A porteria buida, Àlex Sánchez Ajo va arrodonir la golejada per 5 a 2. Somriures a la Sínia.

Amb aquesta victòria contra un rival de la zona mitja de Tercera Nacional el Molins 99 posa punts de distància sobre el descens. No és l’únic equip de la zona baixa que està despertant, el Santpedor -primer equip que abandonaria Nacional- i el Solsona també arrosseguen una dinàmica positiva. Els molinencs tenen sis punts de marge i visiten al líder la pròxima jornada.

El CFS Molins 99 5-2 Sant Sadurní, en fotografies

Recomanacions personalitzades