Jordi Pradell s’incorpora com a regidor i assumeix l’àrea econòmica

Estarà dos mesos al capdavant d’Economia, Obres i Serveis Generals, agafant el relleu de les competències de l’actual alcalde, Ramon Sánchez. Amb l’entrada de Pradell, CDC finalitza la reestructuració del cartipàs municipal després de la renúncia de Joan Ramon Casals.

Pradell durant el seu primer ple municipal // Jose Polo

Gairebé un mes després de prendre possessió com alcalde de Molins de Rei, Ramon Sánchez ja ha acabat les reestructuracions en el cartipàs municipal per afrontar els escassos dos mesos de mandat que té per davant. Durant el ple municipal del mes de febrer, celebrat el cinc de març, s’ha incorporat un nou regidor, Jordi Pradell (CDC).

Pradell serà regidor d’Economia i Finances, Obres i Llicències, a més de president de l’àrea d’Economia i Serveis Generals. Per tant, assumeix les competències que tenia Ramon Sánchez abans de ser designat alcalde el 14 de febrer.

El nou regidor va ser un dels impulsors, l’any 2015, de Junts Fem Molins, una plataforma de suport a l’exalcalde, Joan Ramon Casals.

El número 8 de la llista

Jordi Pradell va ser el número vuit de la llista convergent l’any 2015 en qualitat d’independent al partit i substitueix l’exalcalde Joan Ramon Casals a la sala de plens. Casals va deixar l’alcaldia per ser Cap de Gabinet del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra.

Amb aquest canvi, l’alcalde de Molins de Rei, Ramon Sánchez, ja té tancat l’equip que pilotarà l’Ajuntament fins a les eleccions municipals del 26 de maig.

Recomanacions personalitzades