Ramona Suquet, Mari Planas i Enric Solà, candidats al premi Trajectòria de Ràdio Molins de Rei

El guanyador d’aquesta categoria es triarà per votació popular. Quim Masferrer, Grup de Dones Les Heures, la investigadora Coral Sanfeliu, la Comissió de la Cavalcada de Reis i l’empresa L’Estoc són els premiats que rebran el guardó en la gala d’entrega que se celebrarà el 22 de març al Foment.

La regidora Sílvia Guillén, l’alcalde Ramon Sánchez i Oriol Romeu de Ràdio Molins de Rei, durant la presentació dels premis // Ràdio Molins de Rei

Ramona Suquet, vinculada als Pastorets durant més de 30 anys, Mari Planas, responsable de Càritas a Molins de Rei i Enric Solà, membre del CEM i exmembre del COCA (antiga comissió de Carnestoltes) són els candidats a rebre el premi Trajectòria que entrega anualment Ràdio Molins de Rei. El guanyador es triarà per votació popular. Les persones poden votar fins al 20 de març a la web www.premisradiomolinsderei.cat i al telèfon al 93 668 61 61.

El guanyador d’aquesta categoria i de la resta, que ja s’han anunciat, participaran en la gala d’entrega dels premis que se celebrarà el 22 de març al Teatre del Foment Cultural i Artístic. Els Premis Ràdio Molins de Rei es convoquen anualment “per reconèixer la feina que realitzen els vilatans i les entitats molinenques”, segons comenta l’Ajuntament en un comunicat. A més, també es reconeix la feina dels col·laboradors amb dos guardons destinats a un locutor o locutora i a un programa.

4 premis i el reconeixement a un comunicador

El jurat ha decidit que el premi Valors s’entregui al Grup de Dones Les Heures per la seva lluita per l’apoderament femení i contra la seva discriminació. La investigadora molinenca Coral Sanfeliu rebrà el premi Innovació per les seves investigacions sobre el resveratrol, un compost que es troba al raïm i altres fruites i que protegeix contra l’Alzheimer. El premi Cultura recaurà en la Comissió de la Cavalcada de Reis, que des de fa 40 anys organitza aquest esdeveniment de forma altruista. L’empresa d’iniciativa social L’Estoc, dedicada a fabricar mobles a partir de materials reciclats i que treballa amb persones amb capacitats diferents, recollirà el premi Impuls.

El jurat està format per Pere Royo, de l’ADF; Joan Arús, president del Foment CiA, Eva Moreno, poeta i dramaturga, Vicenç Fernández, de l’AVV del Canal, Josep Vinyets, vinculat a diferents entitats, i Teresa Riera i Roger Llopart i Glòria Massana, col·laboradores de Ràdio Molins de Rei.

Per la seva banda, el jurat format pels treballadors de Ràdio Molins de Rei: Oriol Romeu, Sílvia Artés, Roger Tuset, Josep Montano i Eli Arjona, han decidit atorgar el premi comunicació al periodista de Televisió de Catalunya, Quim Masferrer, conductor i creador del programa ‘El Foraster’.

Recomanacions personalitzades