Més mobilització que vaga

El 21F no va tenir un seguiment majoritari en els comerços de Molins de Rei. Més d’un centenar de persones es van concentrar i manifestar en contra del judici del procés. 

La majoria dels comerços del carrer Major van estar oberts // Jose Polo

Sota el lema l’Autodeterminació no és cap delicte i en contra de l’anomenat del judici del procés, Catalunya va celebrar una jornada de vaga general dijous 21 de febrer. Una aturada que a Molins de Rei va tenir més tints de mobilització que no pas de vaga pròpiament dita.

I és que el seguiment de la vaga per part del comerç local va ser més aviat escàs, ni de bon tros majoritari. Tot i que sí que hi havia diversos establiments tancats, no han estat els que més, ni tan sols al Centre Vila, que el passat 3 d’octubre sí que es va paralitzar per complet. Per exemple, la majoria de comerços del carrer Rafael Casanova i el carrer Major van estar operatius.

El que sí que van tenir un seguiment concorregut van ser les concentracions i manifestacions al municipi. Al voltant d’unes 150 persones, segons diferents persones assistents, es van manifestar pels carrers de Molins de Rei. Per tant, en l’àmbit de la mobilització, el 21F sí que va aconseguir aplegar a una xifra considerable de ciutadans.

Per la seva banda, l’Ajuntament del municipi va decretar serveis mínims.

Recomanacions personalitzades