El CFS Molins 99 torna a topar amb la falta d’eficàcia

CFS Molins 3-4 Linyola. Els de Molins de Rei tornen a acusar la manca d’efectivitat de cara a porteria i cauen contra el cinquè classificat de Tercera Nacional.

Un instant del partit // Jose Polo

Un guió que es repeteix al poliesportiu de la Sínia del barri de la Granja de Molins de Rei: el Club Futbol Sala Molins 99 rep a un equip potent de Tercera Nacional i, tot i no ser inferior, acaba perdent per la seva falta d’efectivitat de cara a porteria. I és que l’eficàcia en el remat va ser la principal diferència entre els entrenats per Juanjo Amigo i el Linyola, que es va emportar els tres punts per un ajustat 3 a 4. No va ser l’única, en certs moments el jove equip molinenc va pecar de falta d’experiència i no va dormir el partit quan tocava.

Durant la primera meitat el Molins 99 va ser el dominador del matx. Rubén García, Víctor del Olmo i Àlex Sánchez Ajo – que va fer un hat trick – controlaven el tempo del partit. García va treure un servei d’out al segon pal on Sánchez Ajo va rematar amb encert. Així va ser l’1 a 0. No es van conformar els molinencs, que van anar a buscar al rival a la seva pista amb un joc intens i ordenat. Una sortida en fals va ser aprofitada per Sánchez Ajo per fer el 2 a 0. Va tenir molta sang freda en aquesta acció el capità del Molins 99.

Una bona acció col·lectiva del Linyola els va servir per fer l’1 a 2, però la inèrcia de l’enfrontament no va canviar. Els blaus seguien dominant. La seva superioritat es transformava en ocasions, però no pas en gols. En els moments on tenien el rival doblegat, no van tenir eficàcia en els metres finals. I ho van pagar car, una vegada més.

En la segona meitat el Linyola va mostrar perquè és el cinquè classificat de Tercera Nacional. El rival també juga, i en el segon temps van ser millors. També van tenir un punt de sort: el 2 a 2 va ser un gol en pròpia porteria de David García, que pot després no va arribar a rematar tot sol amb el porter superat per mil·límetres.

Els entrenats per Marc Escola, amb un cinc inicial de luxe, van intuir que era el seu moment i van anar a per totes. Una altra bona combinació va acabar amb gol Carles Ambros (2-3). A més, amb el Molins 99 ja de cinc, Xavier Alis va fer el 2 a 4. Quedaven pocs minuts i semblava que el partit estava sentenciat.

Va treure la garra el Molins 99 i gairebé els serveix per aconseguir l’empat. Ajo va fer el 3 a 4 i després Iván Rodríguez i Rubén García van poder marcar. Però la pilota no va entrar i els tres punts van marxar de la Sínia.

El Molins 99 és a només dos punts de la zona de descens i la pròxima jornada visita a un dels líders, el Penya Esplugues. L’equip no transmet males sensacions, però cal començar a sumar -sobretot a casa- si no es vol acabar amb l’aigua al coll.

El CFS Molins 99 3-4 Linyola, en imatges

This slideshow requires JavaScript.

Recomanacions personalitzades