El PP dóna suport a la proposta d’un govern de consens a l’Ajuntament

Veu amb bons ulls la possibilitat que la regidora Ana Aroca (Molins Camina) esdevingui alcaldessa amb un pacte de totes les formacions. El PP vol posar fi a “una situació absurda d’un alcalde que no vol ser alcalde”.

El candidat del PP a l’Ajuntament de Molins, Antonio Valverde, amb la candidata de Sant Feliu, Elisabet Ortega // PP Molins de Rei

El PP es mostra partidari d’acordar una figura de consens pels grups municipals de l’Ajuntament de Molins de Rei per substituir l’alcalde Joan Ramon Casals (CDC). La formació, que en les últimes eleccions municipals es va quedar sense representació al consistori molinenc, considera que així s’acabaria “una situació absurda d’un alcalde que no vol ser alcalde”.

En relació al ple suspès, després que Joan Ramon Casals tirés enrere la investidura de Ramon Sánchez, en un comunicat, els populars reclament que s’aclareixi “si jurídicament és possible retirar la dimissió d’un alcalde una vegada s’ha convocat el ple i han parlat tots els portaveus”.

Suspensió “irregular” del ple

El PP titlla “com a mínim d’irregular la suspensió del ple”. Davant d’aquest escenari, la formació política dóna suport al plantejament d’Iniciativa per Molins de Rei i altres partits que aposten per un govern de consens per redreçar la situació a l’Ajuntament. Veurien amb bons ulls la figura de la portaveu de Molins Camina, Ana Aroca. Segons JuntxMolins, alguns partits van negociar per fer Aroca alcaldessa. Tot i això, formacions com el PSC i Iniciativa-MES han negat negociacions formals.

Recomanacions personalitzades