El Moviment 15 Arcades qualifica d’espectacle “lamentable” el ple d’investidura suspès

La formació assegura que l’episodi demostra “l’egoisme partidista i l’oblit de les problemàtiques que pateix la vila”. Acusa l’Ajuntament de “prendre el pèl a la ciutadania”.

Primera assemblea del Moviment 15 Arcades // Arxiu

El Moviment 15 Arcades ha denunciat en un comunicat el “lamentable espectacle” viscut al darrer ple de l’Ajuntament, en el qual l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CDC), va suspendre la sessió en la qual Ramon Sánchez l’havia de substituir al capdavant del consistori. La formació assegura que l’acte demostra la “consolidació del mal costum de la política de baixa estofa, centrada en l’egoisme partidista i l’oblit desvergonyit de les problemàtiques que pateix la vila”.

Segons la nova formació creada per joves de Molins de Rei, l’episodi és una mostra més que constata que “no hi ha un projecte polític a la vila a part del penós art de prendre el pèl a la ciutadania”. El Moviment 15 Arcades recorda que en un ple anterior cap partit va saber donar resposta a les demandes de la Plataforma d’Afectats per la Residència a Molins de Rei, que fa anys esperen la construcció d’una llar d’avis.

Desfeta del govern municipal

Aquest partit sense representació a l’Ajuntament i que es presentarà a les pròximes eleccions municipals del mes de maig creu que la inestabilitat profunda del govern municipal format per CDC, CUP i ERC derivarà “en una desfeta en breu”. En aquest context, el Moviment 15 Arcades justifica la necessitat de presentar noves cares i idees al projecte polític de l’Ajuntament de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades