Èxit de participació en els tastos i maridatges de la Fira de Vins

La DO Costers del Segre, convidada d’enguany, ha presentat sis dels seus cellers i destaca “la bona acollida” que han tingut entre el públic de Molins de Rei. L’organització assegura que s’han venut 30.000 tiquets aproximadament. 

La Fira de Vins, una de les activitats amb més participació // David Rodríguez

La Fira dels Vins, la zona de degustació, tastos i maridatges de la Candelera Gastronòmica, s’ha consolidat un any més com una activitat amb una gran participació. A falta de conèixer el recompte exacte, els organitzadors de la mostra calculen que s’han venut al voltant de 30.000 tiquets aproximadament, segons han explicat a Viu Molins de Rei. L’any passat, quan la pluja va malmetre una part del diumenge de Fira, es van repartir 25.168 pestanyes. Per tant, el creixement és considerable.

A l’espai de la plaça de la Llibertat s’han dut a terme concursos, tastos, maridatges amb productes de Ripoll, descobriments de nous vins i de varietats tradicionals. També ha tornat a ser un espai de trobada per molts molinencs, que ja està plenament consolidat com un dels atractius més importants de la Fira pels veïns del municipi que l’organitza i pels que vénen de fora.

Bona acollida de la DO Costers del Segre

Molts dels tastos s’han realitzat amb vins de la DO Costers del Segre, la denominació convidada a la Fira de la Candelera d’enguany. La responsable de màrqueting de la DO, Núria Balagué, ha remarcat la “bona acollida que han tingut els nostres vins entre la gent de Molins i les persones que han vingut a visitar la Fira”. Al tast representatiu de la DO, el sommelier Jordi Martínez, ha explicat les propietats de tres vins negres i dos blancs.

L’estand de la DO convidada aquest any, Costers del Segre // David Rodríguez

Els cellers que han participat en la Fira han sigut: Carvieresa, Comalats, Boldú, Antoni Giribet, Mas Garcia Muret i l’Olivera. Durant les setmanes prèvies a la Fira, la DO ha realitzat accions a Molins de Rei per divulgar i donar a conèixer les característiques dels vins lleidatans. Entre aquestes, cal destacar la visita del president de la Denominació, el viticultor Tomàs Cusiné.

Recomanacions personalitzades