El PSC denuncia “l’abús d’autoritat” de Casals pels seus “interessos personals”

Els socialistes critiquen que l’alcalde vulgui deixar el càrrec en mig “del desgovern, la desorganització i la improvisació que actualment pateix Molins de Rei”. El PSC també nega negociacions per investir Ana Aroca d’alcaldessa. 

El grup municipal del PSC durant el ple suspès // Jose Polo

El PSC Molins de Rei ha sortit aquest dimarts a denunciar “la sortida en fals” de qui al final ha continuat sent alcalde, Joan Ramon Casals (CDC). A parer de la formació que lidera Xavi Paz, Casals ha avantposat “la seva posició dins del PDeCAT i les seves lluites internes a les seves responsabilitats com alcalde”. A més, consideren que la localitat “no pot estar subordinada” als seus “interessos personals i polítics”, motiu pel qual li demanen un exercici de responsabilitat.

En paral·lel, des del PSC també denuncien “l’abús d’autoritat” que va suposar la convocatòria d’un ple d’urgència que des de CDC ja donaven per fet que tiraria endavant. Sota el seu punt de vista, aquestes convocatòries han de servir per endreçar l’activitat governamental: “Estarem en totes les solucions d’urgència i constructives que tinguin un consens ampli”, en especial, aquelles que puguin resoldre “l’elevada conflictivitat en els recursos humans de l’Ajuntament”.

Els de Paz lamenten “el desgovern, la desorganització i la improvisació que actualment pateix Molins de Rei”. Una sèrie d’ítems negatius que, sota el seu criteri, acaba afectant “al conjunt de la ciutadania i molt especialment els treballadors i treballadores municipals”. “La suspensió del ple obeeix a l’abús d’autoritat de Joan Ramon Casals, que ja fa mesos ha deixat d’exercir d’alcalde de Molins de Rei”, han reiterat.

Per últim, el grup municipal ha recordat a l’alcalde que “les seves lluites internes” al PDeCAT “no tenen res a veure amb els problemes del dia a dia dels molinencs”. Sota el seu punt de vista, l’alcalde hauria de deixar de banda les ofertes que li puguin arribar de fora del municipi per “treballar i dedicar-se plenament” a Molins de Rei.

Desmenteixen les negociacions per fer Ana Aroca alcaldessa

D’altra banda, des del PSC també s’han negat les suposades negociacions per investir la portaveu de Molins Camina, Ana Aroca, com a nova alcaldessa de Molins de Rei que han fet públiques des de JuntsxMolins. “Que no menteixin. No hi ha cap proposta del PSC amb l’opció d’investir la senyora Aroca com a alcaldessa de la vila. Això, en cap moment, ho ha contemplat el PSC. Som un partit seriós, que no negocia de matinada sense la validació dels nostres òrgans de partit”, ha assegurat aquest dimecres el portaveu socialista, Xavi Paz, en declaracions a Ràdio Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades