Quatre arquers del Cem Molins acaben en primera posició a la jornada interclubs

El torneig, que s’ha celebrat a la carpa de l’Espai Mariona, ha comptat amb 10 participants del club molinenc. A més del Cem, també han estat presents Arc Despí, Arc Saab de Sant Andreu de la Barca i Arquers de Rubí.

Els participants del Cem Molins al campionat interclubs // Cem Molins

Quatre arquers del Cem Molins s’han imposat en la seva categoria en la segona jornada interclubs de tir amb arc, que s’ha celebrat a la carpa de l’Espai Mariona de Molins de Rei. A la competició han participat 35 arquers, 10 d’ells del Cem Molins. A la categoria Longbow de veterans, ha guanyat María José Jiménez, en la de Longbow sènior, Roger Mancho, Àngels Llorens en l’Arc Nu sènior i Martí Fontdevila en la d’Instintiu de menors de 18 anys.

En la competició Interclubs han participat arquers dels clubs Arc Despí, Arc Saab de Sant Andreu de la Barca i Arquers de Rubí. Així, s’organitzen quatre jornades (una a la seu de cada club).

Apropar la competició

Des del Cem Molins indiquen que les jornades interclubs o lliguetes internes permeten “apropar als arquers que no volem competir oficialment el que és el món de la competició”. Així, “ens podem trobar persones que acaben de començar o altres que fa temps que competeixen només pel gust de tirar fletxes”, assegura el president del CEM Molins, Llorenç de Diego. A la competició també ha assistit l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals.

Recomanacions personalitzades