Yolanda Luque s’enduu els premis Clic de fotografia, enguany dedicats al riu Llobregat

En l’edició d’aquest any han participat 43 persones d’arreu d’Espanya que han presentat 214 fotografies. Una seixantena d’imatges s’han exposat al Centre Excursionista de Molins de Rei durant la Fira de la Candelera.

El president del CEM, Llorenç de Diego, durant l’entrega de premis // Ajuntament de Molins de Rei

El jurat de la 21a edició dels Premis Clic! De Fotografia ha escollit a Yolanda Luque com la guanyadora del guardó en la modalitat Riu Llobregat, la categoria especial d’enguany. La fotògrafa de Castellbisbal s’ha emportat el premi per la seva imatge sobre el riu Llobregat al seu pas per Molins de Rei.

En la categoria d’Esports de Muntanya i Aventura, el reconeixement ha estat per Javier Checa de Castellbisbal i l’accèssit pel manresà Santi Viladrich.

En la modalitat de Molins de Rei, el guanyador ha sigut Josep Ponsa de Sabadell, amb un accèssit pel barceloní Emili Combalia. En la versió Lliure, s’ha imposat Francesc Valldeoriola de Tona i l’accèssit ha recaigut en Diego Pedra de Cornellà de Llobregat.

Més de 200 fotografies

En l’edició d’enguany dels Premis Clic!, s’han presentat 43 persones amb un total de 214 fotografies. Els guardons estan dotats amb 500 euros el primer premi i en 230 l’accèssit en les categories Molins de Rei, Lliure i Esports de Muntanya i d’Aventura. En la modalitat riu Llobregat, el premi únic és de 500 euros. Un total de seixanta fotografies d’entre el total presentat s’han exposat al Centre Excursionista de Molins de Rei (CEM), entitat organitzadora del certamen amb la col·laboració de l’Ajuntament, durant els dies de la Fira de la Candelera.

Recomanacions personalitzades