La Fira Infantil de la Candelera s’omple de jocs gegants

Desenes de famílies gaudeixen amb els més petits de la casa al pati de l’Escola del Palau. Les activitats ajuden a entretenir als infants en un dia marcat per les compres i els passejos.

El rocòdrom i els inflables, estrelles de la Fira Infantil // DGM

Tot i restar amagat rere estand i estand, cada cop que algun menut ha passat per davant de la porta de l’Escola del Palau ha resultat difícil que no s’adonés dels jocs gegants i els inflables que s’havien instal·lat al seu pati. Un racó de la Fira de la Candelera on els protagonistes no eren ni els plats de Coradella, ni els frànkfurts; el protagonisme era per qui pujava al rocòdrom o pel qui saltava pel tobogan inflable.

Fos l’hora que fos, aquest punt ha tornat a ser un èxit per enèsima edició de la fira. Amb els inflables plens de saltamartins i el rocòdrom com a objectiu dels més aventurats, els pares no han pogut fer altra cosa que més plegar-se de braços fins que en algun moment s’esgotessin. Moment, però, que sovint ha arribat de cop amb algun que altre ‘cap a casa ja!’.

Què ha magnetitzat als menuts durant aquest cap de setmana: el trencaclosques gegant, les peces de Lego encara més grans i les manualitats infantils. Punts destinats a l’entreteniment, però que en tot moment s’han vist superats pels atractius habituals d’aquest tipus de recintes: els inflables dividits per edats i el rocòdrom. Fins i tot algun menut de tres/quatre anys s’ha atrevit a enfilar-se fins a dalt de tot i després llençar-se per la tirolina. El més ballarins, en canvi, han preferit passar l’estona davant l’escenari amb l’animació en directe i participar en les múltiples guerres de confeti que s’han celebrat.

Recomanacions personalitzades