Ciutadans denuncia un nou assalt a la seva caseta de la Fira de la Candelera

La parada de la formació política va aparèixer diumenge al matí amb els globus punxats i un llaç groc a la porta. El portaveu de la formació parlamentària ha denunciat els fets.

Només es va salvar un globús // @SoniaSierra02

Nou assalt a l’estand de Ciutadans de Molins de Rei. Aquest diumenge la paradeta de la formació taronja s’ha despertat amb tots els globus que hi havia dins punxats i un llaç groc fet amb cinta adhesiva a l’entrada. Tal com ha explicat a Viu Molins de Rei el coordinador del grup local de C’s, Alfonso Rodríguez, “aquest no és el primer atac que patim, ja en vam patir un parell més en els darrers dos anys”.

La formació municipal ja ha posat en coneixement de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei els fets i ha presentat una queixa a l’organització de la Fira de la Candelera pel succés. Tot i això, Rodríguez reconeix que des de la fira “ben poca cosa poden fer” davant d’aquests assalts. De fet, enguany ja van preveure una nova incursió a la seva parada i van decidir emportar-se el material que acostumen a tenir dins, com ara la taula i cadires.

Per la seva banda, el portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha condemnat “l’atac dels violents, que l’han decorat amb llaços grocs, han entrat i han causat diversos destrosses”. Rodríguez, però, ha precisat que els intrusos només van col·locar el llaç groc amb cinta adhesiva a la lona d’accés i que havien punxat els globus i arrencat les pegatines. En canvi, a les carpes veïnes del PSC i ERC ningú hi va entrar.

Llaç groc sobre la carpa de Ciutadans // @SoniaSierra02

Recomanacions personalitzades