126 infants participen en el concurs de dibuix de la Fira de la Candelera

Les guanyadores han estat Laia Pérez, Jana Martínez i Ariadna Pérez. L’esdeveniment és un dels clàssics de la Fira de la Candelera.

Una de les guanyadores recollint el premi // David Rodríguez

126 infants han participat en el concurs de dibuix infantil Josep Maria Madorell 2018, que es realitza cada any coincidint amb la Fira de la Candelera de Molins de Rei.

Enguany alumnes de l’escola Castell Ciuró han rebut dos dels tres premis. I és que en categoria de 4 a 5 anys la guanyadora ha estat Laia Pérez. En la categoria intermitja, destinada a joves d’entre 6 i 8 anys, el primer premi se l’ha emportat Jana Martínez, que també cursa els seus estudis en aquest centre educatiu. Per últim, en categoria de 9 a 12 anys la victòria ha estat per Ariadna Pérez, de l’escola Manyanet. Per tant, els tres premis han recaigut en noies.

Les tres han rebut els guardons de mans de l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals; el regidor de Fira de la Candelera, Ramon Sánchez, i la diputada del PDECat al Congrés dels Diputats, Míriam Nogueras. El concurs de dibuix infantil és un dels actes clàssics de la Fira de la Candelera, i els premis s’han entregat a l’escenari de la Fira d’Entitats, on durant tot el cap de setmana multitud d’associacions de Molins de Rei han fet les seves exhibicions.

Recomanacions personalitzades