El bon temps fa que més de 250 persones donin sang durant la Fira de la Candelera

La 13a Marató de Donació de Sang, organitzada pel Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang del Baix Llobregat, ha aconseguit 150 litres de reserves de sang. Des del Banc de Sang, agraeixen “el gran esperit solidari dels molinencs”.

Tret d’inici de la donació // Cedida

El bon temps ha acompanyat i ha permès que la 13a Marató de Donació de Sang durant la Candelera superés les xifres de l’any passat. Més de 250 persones han passat pel Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei, gairebé un centenar més que a l’edició de 2018. La diada, organitzada pel Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang del Baix Llobregat, ha permès aconseguir entre 150 i 160 litres de sang.

Molinencs solidaris

La tècnica de Promoció del Banc de Sang i Teixits, Silvia Arcos, ha destacat la “bona resposta dels molinencs davant d’aquest repte solidari”. L’entitat es mostra satisfeta de la participació. “Venim cada dos mesos i sempre tenim molta participació”, descriu.

Arcos ha agraït la participació dels molinencs. Els participants que han donat sang s’han endut un refrigeri i una xapa commemorativa amb el grup sanguini inscrit. En la Marató, han col·laborat el Banc de Sang i Teixits, l’Associació de Donants de Sang del Baix Llobregat i la Creu Roja Baix Llobregat Centre. L’Escola Municipal de Música Julià Canals ha amenitzat la diada, mentre a la platea als molinencs se’ls extreia sang.

Recomanacions personalitzades