Viu Molins de Rei s’instal·la a la Fira de la Candelera

Durant el cap de setmana, el diari tindrà un estand a la Fira d’Entitats de la plaça del Molí. Els visitants podran adquirir l’Anuari 2018 amb el resum de totes les notícies destacades de l’any passat.

L’estand del Viu Molins a la Fira de la Candelera està a la plaça del Molí // David Guerrero

La redacció de Viu Molins de Rei es trasllada aquest cap de setmana, com no podia ser d’un altre forma, a la Fira de la Candelera. El diari digital estarà present a l’esdeveniment de referència de la població amb un estand ubicat a la Fira d’Entitats de la plaça del Molí. Allà els visitants podran adquirir l’Anuari 2018, acabat de sortir del forn, amb totes les notícies destacades de l’any passat. Els 69 socis del Viu Molins s’emportaran l’anuari de franc.

Després de la Fira, l’Anuari també es podrà comprar a diverses llibreries del municipi. La Fira de la Candelera és un moment ideal per fer-se soci del Viu Molins de Rei, ja que us podreu endur l’Anuari, una revista de 68 pàgines en paper d’alta qualitat que el diari digital ha editat per cinquena vegada.

Art i transport més metropolitans

Amb aquest títol, el diari digital ha resumit les notícies més importants de l’any 2018, analitzant-les i interpretant-les en profunditat. A l’acte de presentació, que es va celebrar a l’Espai en Blanch, van assistir com a convidats un grafiter del col·lectiu Interactu-art, un membre de l’associació per la Promoció del Transport Públic (PTP), una representant del col·lectiu Grup de Dones Les Heures, una jugadora del Club Volei Molins i el jove cuiner molinenc Germán Puiggarí. Tots ells són alguns dels protagonistes de l’Anuari 2018, que podreu comprar a la Fira de la Candelera. Us hi esperem!

Recomanacions personalitzades