Viu Molins de Rei presenta l’Anuari 2018 a l’Espai en Blanch

Sota el títol Art i transport més metropolitans, el diari digital de Molins de Rei torna a editar una revista en paper que resumeix i analitza en profunditat les informacions locals més rellevants de l’any. Es presenta aquest dijous a les 19.30 hores a l’Espai en Blanch.

Un any més, i ja en van cinc. El diari digital Viu Molins de Rei ha editat una nova edició de l’Anuari, la revista de 68 pàgines editada en paper d’alta qualitat que resumeix les noticies més importants de l’any que acabem de deixar enrere i, al mateix temps, analitza en profunditat els temes més importants amb un to més reflexiu del que permet el dia a dia.

L’Anuari Viu Molins de Rei 2018 es presentarà aquest dijous 31 de gener a les 19.30 hores a l’Espai en Blanch, l’espai cultural i social ubicat davant del parc de les Palmeres, al passeig Pi i Margall, 52. L’acte comptarà amb alguns dels protagonistes dels temes que ocupen els principals reportatges de la publicació editada exclusivament en format analògic.

Un grafiter del col·lectiu Interactu-art parlarà de l’eclosió de l’art urbà a Molins de Rei, una nova expressió artística no exempta de polèmica que s’ha estès per les parets i els túnels del municipi. Estarà acompanyat d’un membre de l’associació per la Promoció del Transport Públic (PTP) celebrarà l’entrada a la zona 1 amb el conseqüent abaratiment de preus i els avantatges pels usuaris en mobilitat metropolitana.

Completa el cartell una lluitadora del Grup de Dones Les Heures, que porten anys alçant la veu i enguany ho van haver de fer amb més força després de conèixer la violació múltiple d’una noia a les portes de la discoteca BeDisco. La portada de l’Anuari Viu Molins de Rei 2018 engloba aquests tres conceptes que han protagonitzat l’actualitat local durant el 2018. Una jugadora del Club Volei Molins completarà el panorama de l’actualitat del 2018 després d’aconseguir l’ascens a una categoria més important.

El colofó el posarà Germán Puiggarí, el jove cuiner molinenc del bar Diana que ha aconseguit convertir la coradella en el plat favorit dels catalans, tota una fita que amaga una incipient carrera en el món de la gastronomia. És per això que rebrà el guardó de Personatge de l’any Viu Molins de Rei 2018.

Tots ells conversaran amb la redacció del Viu Molins de Rei, que desvetllarà els secrets de la nova edició de l’Anuari mentre els lectors poden adquirir-lo acabat de sortir d’impremta. Els 69 socis que formen part de la comunitat del diari digital el podran recollir de manera gratuïta i disposaran d’una consumició també gratuïta.

L’Anuari també es podrà adquirir durant la Fira de la Candelera a l’estand del Viu Molins de Rei, situat a la Fira d’Entitats de la plaça del Molí, i posteriorment a les llibreries del municipi.

[Fes-te soci de Viu Molins de Rei i rebràs gratuïtament l’Anuari 2018]

Recomanacions personalitzades