La pluja desllueix la Milla de la Candelera

El mal temps deixa als més petits a casa, mentre que la majoria dels adults decideixen no rendir-se. L’organització agrupa les cinc categories habituals en tres proves

La Milla de la Candelera sota la pluja // Mar Castroviejo

La pluja i les baixes temperatures d’aquest diumenge no han sigut les millors aliades de la Milla de la Candelera. Mentre que la majoria de nens petits s’han quedat aixoplugats a casa, un de cada quatre miniherois ha decidit sortir a córrer els 1.070 metres de la seva prova esportiva. Pel que fa als adults, les baixes en canvi han sigut menys notòries, tot i que al final dones i homes han competit plegats. Des del club Atletisme Molins, Sergi Soler ha declarat a Viu Molins de Rei que, tot i les males condicions, “tothom ha pogut gaudir d’una jornada que ja forma part de molts molinencs”.

Des de la mateixa organització han assegurat que un canvi de data per mal temps no era possible, ja que l’encorsetament del calendari obligava a dur a terme la Milla de la Candelera aquest cap de setmana. De fet, el mateix Soler ha recordat com la tercera (i especialment) la segona edició ja va ploure amb itensitat, “però al final les vam tirar endavant”. Tota una experiència que els ha servit per celebrar amb èxit una nova edició, la qual irònicament ha acabat gairebé amb la sortida del sol.

Les milles

Després de comprovar que la pluja havia minvat els atletes disposats a córrer des del passeig del Terraplé, l’organització ha decidit concentrar les cinc competicions en tres proves. La primera de 1.070 metres per alevins i infantils; la segona pels menors de vuit anys dels quals només hi van participar una quarta part, i la tercera els Open masculins i femenins plegats, ja que sinó la cursa de les noies “hauria quedat fluixeta”, ha valorat el membre de l’organització. Pel que fa als primers classificats, els respectius trofeus de la Milla de la Candelera van ser recollits per David Durán amb un temps de 4 minuts i 45 segons i Alícia Calomardo, que va fer 6 minuts i 4 segons.

La pluja només ha donat treva per l’entrega de premis // Mar Castroviejo

Recomanacions personalitzades