El CFS Molins 99 no sentència i és castigat

CFS Molins 99 2-3 Alcoletge. Els de Molins de Rei no aprofiten el seu moment i acaben caient en l’últim minut de partit.

García, estirat al terra, en un moment del partit // Jose Polo

Com a la boxa, en el futbol sala s’han d’aprofitar els teus millors moments per deixar KO al rival. Si no ho fas, pateixes el risc que el contrincant sí que ho faci quan tingui ocasió. Això és el que li va passar al Club Futbol Sala Molins 99 en el partit corresponent a la jornada 15 de Tercera Nacional. Ho va tenir tot de cara per escapar-se en el marcador i guanyar amb solvència a l’Alcoletge, però no ho va fer i, en l’últim minut, els visitants van remuntar per emportar-se el triomf per un ajustat 2 a 3.

I és que als punts els homes de Juanjo Amigo van merèixer la victòria, però van acabar capcots després de veure com eren superats al Poliesportiu de la Sínia del barri de la Granja. En els primers minuts, el partit va ser més aviat ensopit. Els dos conjunts feien una pressió avançada i ordenada que els impedia trenar jugades. Pràcticament, no es veien ocasions de gol.

Ruben García ho va intentar amb un xut que no trobaria porteria i després Albert Victori va estavellar una pilota al pal. A mitjans de la primera meitat els molinencs van començar a dominar. L’entrenador de l’Alcoletge va apostar per jugar de cinc per intentar mantenir una mica més la possessió de la pilota i el Molins 99 va respondre amb la mateixa estratègia. Va ser amb porter jugador quan Victori va enganxar una bola al segon pal per rematar a plaer i fer el primer gol del partit (1-0). Amb aquesta mínima avantatge es va arribar al final de la primera part.

Al començament de la segona els lleidatans es van mostrar més agressius i fins i tot van enviar una pilota al pal d’Eric Millán. Poc després una recuperació de pilota de Victori el va deixar tot sol davant del porter, que per evitar un gol segur va cometre una infracció que li va costar la targeta vermella directa. Amb superioritat numèrica el Molins 99 va jugar bé. Després de dues oportunitats, un gran xut de Miquel Navarro va significar el 2 a 0.

El Molins 99 ho intenta de falta // Jose Polo

Era el moment dels locals, que amb el rival tocat van poder sentenciar el matx. Però no van acabar d’aconseguir el KO i amb polèmica arbitral l’Alcoletge es va aixecar de la lona. En una acció dubtosa, els col·legiats van expulsar Marc Blaya per doble targeta groga. Els locals van protestar molt la decisió arbitral. I és que entenien que la falta va ser de David García i no de Blaya i que per tant aquella expulsió era injusta. Els fets es poden recuperar al vídeo que encapçala aquesta crònica.

Sigui com sigui, l’expulsió va donar-li ales al rival, que va retallar distàncies amb un home més mitjançant Patrick Llusera. Poc després arribaria l’empat que va confirmar el canvi d’inèrcia al partit: Carles Borbalda va fer el 2 a 2 amb un gran xut llunyà. L’Alcoletge anava de menys a més i el Molins 99 tot el contrari.

En una acció amb certa mala sort pels molinencs va arribar el gol definitiu. En l’últim minut del matx una pilota va topar al pal d’Eric amb la mala sort que amb el rebot el porter es va acabar introduint l’esfèric en la seva pròpia porteria. 2 a 3 en l’últim minut i la Sínia congelada. Segona derrota consecutiva del Molins 99 en els dos primers partits del 2019.

El partit, en imatges

This slideshow requires JavaScript.

Recomanacions personalitzades