Xavi Foj acaba segon de la seva categoria en el seu 29è Dakar

La regularitat, tot i alguns problemes mecànics, ha permès que el pilot molinenc finalitzés en la 37a posició a la general. “Hem competit amb limitacions, però hem aconseguit arribar a Lima”, explica.

Xavi Foj, en l’arribada final a Lima // FojMotorsport

El pilot molinenc Xavi Foj ha finalitzat la seva 29a participació en el Ral·li Dakar en 37a posició en la classificació general de cotxes. La darrera etapa, que ha unit les localitats de Pisco i Lima, s’ha desenvolupat amb característiques similars a tota la prova i ha permès que Foj i Nacho Santamaría de FojMotorsport finalitzin en segona posició a la categoria de T1. S.

Foj explica que “la darrera ha sigut una etapa difícil”. Malgrat això, indica que “el resum de la participació és positiu, ja que tot i les nostres limitacions pressupostàries i materials hem aconseguit arribar a Lima”. El seu cotxe, un Toyota, “ha resistit les envestides de la carrera”. Foj ha elogiat la cursa realitzada pel seu copilot i ha afegit que durant la competició “hem demostrat que som un equip amb un esperit de Dakar per sobre de tot”.

Recomanacions personalitzades