Mor un treballador al caure-li un sac a sobre a l’empresa Viuda de Lauro Clariana

Després de rebre l’avís des de l’empresa de reciclatge, les dues unitats del SEM que es van desplaçar al polígon industrial de la Riera del Molí van confirmar el decés. Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per aclarir com s’ha produït l’accident.

Entrada de l’empresa al polígon industrial de la Riera del Molí // Arxiu

Un home ha mort després de patir un accident mentre treballava en l’empresa de reciclatge Viuda de Lauro Clariana de Molins de Rei, ubicada al polígon industrial de la Riera del Molí. Segons han informat els Mossos d’Esquadra en un comunicat, van rebre l’avís de què a un home li havia caigut a sobre un sac amb material a l’interior de la companyia on treballava. Una vegada van arribar les dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), es va confirmar que l’home havia mort.

La persona morta era un home de nacionalitat marroquina de 53 anys. Després de l’accident, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat ha iniciat una investigació per aclarir les causes del succés. La policia catalana ha posat els fets en coneixement del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Recomanacions personalitzades