L’handbol de Molins de Rei inicia l’any amb més de 300 jugadors i 24 equips en competició

Conferències, entrenaments específics i actes festius, algunes de les accions previstes per la commemoració del 75è aniversari del primer partit al municipi. El club Molins de Q CE Molins de Rei presenta les seves seccions amb els ascensos del sènior masculí i femení en l’horitzó.

La presentació del Molins de Q CE Molins de Rei va omplir el pavelló // David Polo

El Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei ha donat el tret de sortida als actes de celebració del 75è aniversari del primer partit d’ handbol a Molins de Rei. El club d’handbol ha presentat les seves seccions, que enguany comptaran amb més de 300 jugadors i 24 equips, dividits en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior. De totes hi ha equip masculí i femení, excepte el juvenil, que enguany no té secció de dones.

El president del club, Alfred Puntas, ha destacat l’èxit de la presentació dels equips, que va omplir les instal·lacions del poliesportiu, i ha recordat que Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei també disposa d’un equip Especial Handbol, que permet la pràctica de l’esport amb persones amb discapacitat intel·lectual. Puntas ha explicat durant la presentació que “els equips sèniors estan competint molt bé i tenim com a objectiu l’ascens a la Lliga Catalana”. L’equip sènior masculí és líder a la Primera Catalana i està imbatut durant aquesta temporada. El femení, després d’algunes temporades amb uns resultats discrets, ara ocupa la tercer posició de la classificació.

L’ascens, com a objectiu

L’equip sènior masculí, entrenat per Bernat Anducas i Pol Ibáñez, és el líder de la seva categoria amb sis punts d’avantatge sobre el segon classificat. Anducas també reconeix que un dels objectius de l’equip per aquesta temporada és l’ascens a la Lliga Catalana i per això “ens hem reforçat, tot i que volem que la base de l’equip siguin jugadors de la casa”. L’equip sènior femení, entrenat per Marc Monné, ha acabat la primera volta en tercera posició, que li permetria disputar el play-off d’ascens a la Lliga Catalana.

75 anys d’handbol

La presentació dels equips ha sigut el primer acte d’una sèrie d’accions que es duran a terme aquest any a Molins de Rei per commemorar els 75 anys del primer partit d’handbol que es va disputar a la vila. Puntas indica que “encara hem d’acabar de concretar tots els actes, però durant tot l’any hi haurà conferències, entrenaments específics i actes commemoratius destinats a totes les persones que formen part del club i als afeccionats que ens donen suport”.

La presentació, en imatges

This slideshow requires JavaScript.

Recomanacions personalitzades