Xavi Foj ja és segon a la classificació del Dakar

Gràcies a la seva regularitat, el pilot molinenc puja una posició a la categoria T1.S. Foj assegura que “si arribem a Lima, segur que farem una bona classificació”.

Xavi Foj, durant la disputa de la tercera etapa // Foj Motorsport

El pilot molinenc Xavi Foj ha escalat fins a la segona posició en la classificació del Dakar 2019 en la categoria T1.S. Després de la disputa de la tercera etapa, Foj, que corre la prova amb l’equip Fojmotorsport, ocupa el lloc 46è de la general.

En una etapa amb un enllaç de 467 quilòmetres i una especial de 331, que unia les poblacions peruanes de Sant Juan de Marcona i Arequipa, Xavi Foj explica que “les dunes altes, destrossades pels camions que competien abans que nosaltres, ens han obligat a baixar molt la pressió de les rodes”. El pilot creu que cuidar la mecànica i la regularitat seran la clau per seguir sent competitius al ral·li.

“Ni podem ni hem de córrer més. Si aconseguim arribar a Lima, segur que farem una gran classificació”, explica el pilot molinenc, que enguany participa per 29a vegada al Ral·li Dakar. La quarta etapa de la prova, una especial de 405 quilòmetres, es disputarà entre Arequipa i Tacna.

Recomanacions personalitzades