El PSC demana la condemna dels altres grups municipals després de les pintades a la seva seu

El candidat del partit a les eleccions municipals, Xavi Paz, lamenta el silenci de “companys amb els quals comparteixis plens”. La formació ha denunciat els fets als Mossos d’Esquadra.

Les pintades es van fer a la seu del PSC // PSC Molins de Rei

L’agrupació local del PSC de Molins de Rei demana a la resta de partits que formen part del consistori una condemna després que la seva seu aparegués amb pintades de simbologia independentista signades per Arran, la branca juvenil de la CUP. El regidor del PSC i candidat de la formació a les municipals, Xavi Paz, lamenta el “silenci i la manca de solidaritat de companys amb els quals comparteixes espais als plens”.

Després d’aquest episodi, el PSC de Molins de Rei ja ha denunciat els fets davant els Mossos d’Esquadra. Paz assegura que “la democràcia no pot acceptar atacs com aquest a les llibertats, que persegueixen coartar les idees socialistes o de qualsevol mena”. L’agrupació local defensa que continuarà treballant “il·lusionada i convençuda per aconseguir el millor per a Molins de Rei i ningú aconseguirà silenciar-nos”.

Denúncia dels actes vandàlics

Davant els atacs vandàlics patits en diverses de les seves seus a Catalunya, el grup parlamentari del PSC-Units ha presentat una resolució a la Cambra, en la qual demana que es condemnin aquestes accions. En el text, se sol·licita una condemna dels “insults, amenaces, agressions o el setge contra grups i individus que estan freqüentant a Catalunya”.

La iniciativa també rebutja “els actes violents que s’han produït en concentracions i manifestacions” celebrades en els últims mesos a Catalunya i assenyala la necessitat d’erradicar del debat públic el discurs de l’odi i la deshumanització de l’adversari polític.

Recomanacions personalitzades