Molins de Rei encén les llums de Nadal amb el carrer de Baix il·luminat íntegrament

Una de les novetats d’enguany és la il·luminació completa del carrer de Rafael de Casanova. Els comerciants volen tornar a gaudir d’una bona campanya de vendes.

El moment de l’encesa a la plaça de l’Ajuntament // DGM

Amb l’encesa de llums, el Nadal ja ha arribat a Molins de Rei. Novament el tret de sortida d’enguany s’ha tornat a viure des de la plaça de l’Ajuntament amb la presència dels representants dels botiguers i membres de l’equip de govern. Tota una posada en marxa que enguany presenta una novetat: els comerciants han decidit fer un esforç extra i il·luminar també el carrer de Rafael de Casanova.

Amb aquesta aposta, els botiguers busquen donar continuïtat visual a la via que cada any s’encenia, però només en un dels seus trams. Per aquest motiu, a partir d’aquest dimarts el carrer presentarà 15 noves llums des del carrer Molí fins a la plaça de la Creu. Tal com ha assenyalat el nou president de la Unió de Botiguers, Jesús Cardona, “la llum és un dels símbols culturals del Nadal“; “una època més que interessant pels comerços de Molins de Rei”, ha expressat.

Tancar l’any en positiu

Segons Cardona, ara és el moment que les botigues de Molins de Rei es reivindiquin com a “capital comercial del Baix Llobregat”. “Esperem poder donar un bon servei i que les vendes satisfacin tant als clients com a la resta dels comerciants”, ha afegit. Per últim, el nou representant de la Unió de Botiguers també ha posat de relleu la col·laboració i el treball transversal de la quarantena de negocis per poder tornar a tirar endavant tota la il·luminació nadalenca.

L’arbre de Nadal ja llueix a le sportes de l’Ajuntament // DGM

Respecte a la perspectiva de la campanya econòmica, l’eix comercial espera poder repetir o millorar els números de l’edició anterior i s’atenen al fet que “Molins de Rei ha tancat pocs comerços en temps de crisi i postcrisi”. “Actualment cada comerç sap a criteri propi la seva evolució, però s’ha de posar de relleu que ara mateix el carrer de Baix és una espècie de primera línia de mar i que al carrer Major també hi ha moltes botigues que fa anys que funcionen”. “Molins de Rei té potencial i l’hem de seguir desenvolupant de cara al futur”, ha conclòs Cardona.

Recomanacions personalitzades