Més de 200 persones participen en la primera Festa per la Inclusió Social

Diverses entitats molinenques s’han reunit per commemorar el Dia Mundial de la Discapacitat i conscienciar sobre l’obligació de ser inclusiu amb aquest col·lectiu.

La jornada va ser un èxit de participació // Gueopic

La primera edició de la Festa per la Inclusió Social de Molins de Rei va aconseguir la participació de més de 200 persones. L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Molins de Rei i les entitats del tercer sector del municipi, va servir per commemorar el Dia Mundial de la Discapacitat, que es du a terme el 3 de desembre. Sota el lema ‘Discapacitat, Capacitat’, l’escola El Palau va acollir una sèrie d’activitats reivindicatives, lúdiques i familiars.

Dani Andreu, president de Gueopic, una de les entitats que hi va participar, destaca a Viu Molins de Rei que l’alta participació va servir “perquè a través d’una festa lúdica siguem capaços de conscienciar sobre la importància de què sigui obligatòria la inclusió social de les persones amb altres capacitats”. A la jornada, van participat Gueopic, dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones amb autisme, Enreda’t, Salut Mental Baix Llobregat i Taller i Habitatges Alba.

Durant tot el matí del passat dissabte 1 de desembre, l’escola El Palau va acollir un concert de flautes travesseres, xocolatada, música, espectacles de màgia, de ball, coreografies i una festa d’animació infantil. L’objectiu de la iniciativa, que els impulsors esperen repetir l’any vinent, és conscienciar i reivindicar la necessitat d’integrar socialment a les persones amb discapacitat.

L’espai de Gueopic durant la festa // Gueopic

Recomanacions personalitzades