El CFS Molins 99 cau a places de descens

CFS Molins 99 4-7 Sala 5 Martorell. Els de Molins de Rei cauen a casa i se situen en zona de descens directe. Els entrenats per Juanjo Amigo planten cara per moments però es veuen penalitzats per errades puntuals i la falta d’encert en els últims metres. 

Dos jugadors lluiten per una pilota en un moment del partit // Jose Polo

Complicada, però ni molt menys alarmant, la situació que travessa el Club Futbol Sala Molins 99. Els de Molins de Rei van caure per 4 a 7 contra un dels aspirants a l’ascens, el Sala 5 Martorell, i amb la derrota se situen en places de descens directe. Malgrat això, la salvació és molt propera en una Tercera Nacional molt ajustada. Amb els mateixos punts es troben el Santpedor i el Solsona, tots dos fora del descens, i la mitja taula és a només cinc punts dels entrenats per Juanjo Amigo. Quan encara no s’ha tancat la primera volta de la competició, encara hi ha molt de marge per sortir del pou. Són els equips que treballen units i amb convicció els que normalment ressolen aquestes situacions.

El matx contra el Martorell va començar malament des del principi. Els del nord del Baix Llobregat es van avançar amb una paret que va deixar sol Cristian García (0-1). Durant el partit, el Molins 99 va cometre diverses errades que el van penalitzar. Es va regalar massa. L’entrenador rival, Víctor González, va optar per pressionar la sortida de la pilota molinenca i la tàctica li va sortir bé. Miquel Navarro, sense opcions clares per sortir jugant, va començar a trepitjar la pilota quan actuava de tanca. Ja molt exigit, just davant la porteria, va voler rebutjar i l’esfèric va rebotar en Pablo Robert per introduir-se al fons de la xarxa defensada per Jordi Riera (0-2). Navarro, jove jugador amb una excel·lent qualitat tècnica, va arriscar massa i això va costar-li un gol al seu equip. No travessa el seu millor moment. Minvat per les lesions, no encadena dos mesos de competició i entrenaments de forma continuada. Cal treballar amb ell perquè recuperi la confiança i la tranquil·litat que fan prendre bones decisions sobre la pista.

Abans del descans el Molins 99 va reaccionar. L’equip va anar de menys a més durant la primera meitat i les ocasions van començar a arribar. Amb un xut llunyà el capità Àlex Sánchez Ajo va fer l’1 a 2. Poc després Iván Rodríguez va poder empatar. Les forces es van equilibrar. Eren minuts on el Martorell no va ser superior, més aviat el domini era molinenc, el que demostra l’equip pot sortir capgirar la dinàmica en la qual es troba.

L’inici de la segona part va estar marcat, una altra vegada, pels problemes del Molins 99 en la construcció de la jugada. El Martorell va tornar a pressionar molt bé provocant una pèrdua de Víctor del Olmo que va significar l’1 a 3 obra de Pablo Robert, que va anotar tres gols. “No ens vam atrevir a fer la passada al company en la sortida de la pilota, a fer el nostre joc habitual, no teníem la confiança necessària per fer-ho”, comentava a Viu Molins de Rei l’entrenador molinenc, Juanjo Amigo, en l’entrevista que es pot veure en el vídeo que acompanya aquesta informació feta just després de la derrota. L’1 a 4 va arribar en una contra on Jordi Riera va sortir en fals.

Semblava que el partit estava sentenciat però no va ser així. Amigo se la va jugar amb porter jugador a falta de més de 12 minuts pel final. El Molins 99 va passar a dominar l’enfrontament. Iván Rodríguez, pivotant pel centre, va guanyar una sèrie de rebots i a base d’insistència va fer el 2 a 4. Van ser els millors minuts dels molinencs. Poc després una gran jugada col·lectiva va acabar amb una pilota de David García al segon pal que Albert Victori va aprofitar per transformar el 3 a 4. Hi havia partit a la Sínia.

Areny i Ajo en el sorteig previ a l’inici // Jose Polo

La balança es va començar a decantar en una acció molt murri de Sergi Areny, que durant molts anys va defensar la samarreta del Molins 99 i ara és el capità del Martorell. Sánchez Ajo acumulava una targeta groga i Areny va provocar-li la segona en un servei de banda. Els àrbitres van entendre que va impedir treure amb comoditat. Ajo va pecar d’imprudent o va caure en el parany d’Areny, però en tot cas l’equip es va quedar amb un home menys. Aprofitant la superioritat numèrica, els visitants van fer el 3 a 5. Va ser un gol en pròpia porta d’Iván Rodríguez, en una acció on els molinencs van tenir molta mala sort. I és que la fortuna tampoc va ajudar gaire. Areny va sentenciar el partit fent en el 3 a 6 a porteria buida. En una altra superioritat numèrica aquesta vegada per expulsió de Marc Blaya, el Martorell va fer el seu setè gol. Victori va maquillar l’electrònic abans del final fent el definitiu 4 a 7.

Ara l’equip té una setmana de descans abans d’afrontar un tram important de temporada. Les dues pròximes jornades són contra rivals directes en la lluita per la permanència: el Santpedor, fora de casa i empatat a punts amb el Molins 99 però una posició per sobre a la classificació, i el Torredembarra a casa, que també té nou punts però en aquest cas està una plaça per sota dels molinencs. Tenen dies per treballar i recuperar efectius importants com Rubén García, el jugador més veterà d’una plantilla molt jove i que està lesionat. Des de la unió i l’esforç l’equip pot capgirar una situació que hauria de servir de toc d’atenció quan encara queda moltíssima competició per endavant. Sovint amb els equips joves es necessita un punt extra de paciència abans que acabin sortint les coses bé.

El CFS Molins 99 – Martorell, en imatges

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Recomanacions personalitzades