El Posa’t la Gorra! contra el càncer infantil recapta més de 30.000 euros

La 12a edició de la festa solidària fa de la plaça de la Llibertat l’epicentre de la solidaritat, on també s’ha sortejat una samarreta i una pilota signades per l’estrella del FC Barcelona, Leo Messi.

Les activitats s’han dirigit a tots els públics // Posa’t la gorra

Per 12è any consecutiu, els veïns de Molins de Rei s’han tornat a posar la gorra contra el càncer. Una festa que enguany s’ha celebrat aquest darrer diumenge i que ha aconseguit recaptar més de 30.000 euros, segons fonts de l’organització. En aquest sentit, s’ha de posar de relleu que només en dues activitats prèvies a aquest diumenge ja es van recaptar prop de 25.000 euros.

Gràcies a la complicitat de l’Associació de suport als infants de Molins de Rei, la festa “Posa’t la Gorra! a Molins” ha aconseguit tornar a situar la plaça de la Llibertat com epicentre de la solidaritat i la lluita contra el càncer infantil. Un espai que novament ha tornat a acollir la tradicional cercavila, les desenes de tallers infantils i els inflables, entre altres instal·lacions d’oci per als més petits. A més, aquest 2018 l’AFANOC també ha sortejat una samarreta i una pilota signades per l’estrella del FC Barcelona, Leo Messi.

El destí dels donatius

Els diners que els molinencs han donat a l’organització es destinaran a millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer, amb l’objectiu de millorar les seves condicions a l’hospital. A més, els fons també serviran per donar suport psicosocial a les famílies i oferirà a aquestes un espai La Casa dels Xuklis, la casa d’acollida de totes aquelles persones s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin el tractament als hospitals de referència.

Per potenciar la campanya de donatius, l’associació dels nens amb càncer ha presentat la nova gorra que els ha dissenyat Agatha Ruíz de la Prada, qui l’ha dotat d’un fort impacte visual. Al cap i a la fi, segons ha comunicat l’entitat, la intenció de la dissenyadora s’ha centrat a plasmar en aquesta peça de roba la força i la vivacitat que requereix la lluita contra la malaltia. Per aquest motiu ha situat un gran cor sobre la visera, com a “símbol de l’estimació, la cura de l’altre i l’acceptació”.

Recomanacions personalitzades